Unga Station uppmärksammar Internationella Barndagen med Öppet hus

För tionde året i rad välkomnar Unga Station Söder till öppet hus i samband med Internationella Barndagen, första måndagen i oktober.

Vår klubb har under tre års tid haft julinsamling där vi skänkt presentkort som används till julklappar vid Unga Stations julfirande.

Erika Sandin hoppas att vi har möjlighet att besöka dem Måndagen den 7 oktober mellan 14-19.

Se mer detaljer från deras inbjudan nedan:

Seminarier
Kl. 14.00 – 15.30: Lansering av Rädda Barnens rapport ”Utanför nästan allt – 2019”, en vägledning för stärkt socialt stöd med en uppdaterad lägesbild av situationen för barn utan papper i Sverige idag.
Kl. 15.30-16.15: ”10 år av Unga Stations rättighetsarbete med barn och unga” Vad vi har gjort och vad det har betytt – barnombud och deltagare berättar.

Vi välkomnar deltagare, kollegor och samarbetspartners. Det blir ett härligt kalas med mingel, ansiktsmålning, pyssel, besök av Ballongprinsessan och livemusik med Tomas Hirdman och band. Vi bjuder på plockmat och smarriga cupcakes! Kom, kom, kom!

För deltagande på seminarium anmäl dig på: ungastation @ stadsmissionen.se

Adress: Stockholms Stadsmission Unga Station, Fatburs Brunnsgata 26, T-bana Mariatorget. Pendeltåg Södra station.

Unga Station är Stockholm Stadsmissions hus för barn, unga och deras nätverk. Vi finns på Södermalm, Järva och Vårberg. Vårt uppdrag är att stärka självkänslan, hoppet, framtidstron hos dem som besöker oss.
www.stadsmissionen.se/ungastation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *