Om klubben

Rotary E-Club of Riddarfjärden är en hybridklubb med säte i Stockholm. I vår klubb har vi fysiskt klubbmöte en gång i månaden, övriga möten sker virtuellt. Att klubben är en hybridklubb innebär att en viss närvaro vid fysiska möten förutsätts. Vår klubb möjliggör medlemskap på andra villkor än det gängse inom Rotary.

De fysiska mötena äger rum på Mårten Trotzig i Gamla Stan i Stockholm. Föredragen vid dessa möten spelas in eller direktsänds över nätet så att den som inte har möjlighet att vara på plats ändå kan tillgodogöra sig mötet.

Alla möten och vår information på klubbens hemsida sker på svenska.

Klubbens mål är att ha en jämn könsfördelning och representation från alla yrkeskategorier och åldersgrupper. Att få in yngre medlemmar är prioriterat i värvningsarbetet. Det är viktigt att vi inte blir en åldrande organisation och dit når vi genom att fylla på nerifrån.

Medlemskap
Rotary är ett ideellt internationellt yrkesnätverk som man väljs in i. Besök våran klubb några gånger vid våra fysiska möten samt de webmöten vi har via GoToMeeting. När du känner ett engagemang och vill avsätta tid för Rotary, så tar klubben upp frågan om ditt medlemskap.

2 svar till “Om klubben”

  1. Vad roligt! Om du rullar ner en bit och tittar på högra delen av hemsidan bör du se en ruta med rubriken ”Prenumerera via e-post”. Fyll i din e-postadress där och tryck på Prenumerera-knappen. Då kommer du att få brev så fort det skrivs något nytt här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*