Donera

Rotary är både ett professionellt kontaktnätverk och en välgörenhetsorganisation vars verksamhet är beroende av medlemmars och andras gåvor. Vi har valt Swish, Bankgiro och PayPal som huvudsakliga sätt att samla in gåvor. Om möjligt ber vi dig använda klubbens Swishnummer 123 1466 036 eller vårt Bankgiro (512-3112) eftersom det betyder att hela beloppet går till välgörenhet. Vid betalning med PayPal försvinner dels en fast summa och dels en procentsats från det belopp du betalar innan det hamnar på klubbens konto.

Klickar du på donera nedan länkas du till PayPal där det finns instruktioner för att donera med PayPal.

TRF The Rotary Foundation

Under detta Rotaryår firar vår stiftelse The Rotary Foundation (TRF) sitt 100 års jubileum. TRF’s motto är Doing Good in the World och vi kan vara stolta över alla projekt som har gjorts och görs med medel ifrån denna stiftelse. The Rotary Foundation TRF finansierar både globala projekt såsom Polio Plus och Rotary Peace Center samt även lokala projekt.

De donationer som kommer in till klubben nu går till TRF’s Årliga Fonden-SHARE.

Ett av Rotarys prioriterade mål är att utrota polio i världen. Rotarys polioprojekt ”End Polio Now” är ett världsomspännande projekt tillsammans med Bill och Melinda Gates Foundation där över två miljarder barn i över 110 länder har vaccinerats mot polio.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*