Donera

Rotary är både ett professionellt kontaktnätverk och en välgörenhetsorganisation vars verksamhet är beroende av medlemmars och andras gåvor. Vi har valt Swish, Bankgiro och PayPal som huvudsakliga sätt att samla in gåvor. Om möjligt ber vi dig använda klubbens Swishnummer 123 1466 036 eller vårt Bankgiro (512-3112) eftersom det betyder att hela beloppet går till välgörenhet. Vid betalning med PayPal försvinner dels en fast summa och dels en procentsats från det belopp du betalar innan det hamnar på klubbens konto.

Klickar du på donera nedan länkas du till PayPal där det finns instruktioner för att donera med PayPal.

Unga Station

Även i år har Unga Station julfirande och även i år vill vi vara med och bidra med julklappar. Det vi samlat in kommer att gå till presentkort som blir julklappar vid deras julfirande.

Unga Station är till för blivande unga föräldrar, nyfödda bebisar och barn och unga upp till 20 år. Det är en mötesplats för vila och gemenskap. Under december månad är det högt tryck på Unga Station. Många föräldrar hör av sig och söker stöd inför julfirande både för att få hjälp med julklappar och mat men också för att ha någonstans att fira i gemenskap.

Unga Stations hemsida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*